Showet

Showet
Presse
Billeder
Videoklip
Kontakt
Links

Beskrivelse af showet.

BMX show

Showet kan udføres næsten alle steder. 

Vi har optrådt på små scener, til modeshow, på en færge, i TV og endda i radioen...

OM det er til kræmmermarked, butikscenter  eller til konference er overraskelsen stor. Utroligt hvad cyklerne kan udsættes for. Vi har kørt mellem stolerækker og på buffetborde, alt kan tilpasses forholdene.

Showet er et helt cirkus på cykel. Hop, spring og balance er fællesnævneren for de ting som BMX cyklen udsættes for. Den flade asfalt bliver brugt til balance, sjippetov og samarbejde, mens den specialbyggede trailer bliver forceret med en speciel trial cykel.

Cyklerne er meget specielle, de har et uroligt stærkt stel, hydrauliske bremser og dæk der kan tåle den hårde behandling.

Forcering af paller, ramper biler er dét som en trial cykel er rigtig god til. Trial er en konkurrencesport, hvor man ikke må røre jorden. Hver gang man sætter fødderne ned, giver det strafpoint.

Undervejs bliver der sprunget over personer, samt lavet skæg og ballade. Showet er en appetitvækker for dem der gerne selv vil lære at køre  Trial, og der kan altid spørges bagefter.

Showet afvikles på fast underlagt som asfalt eller fliser. Ude og inde.

Showet medbringer selv en specialbygget trailer med platforme på, samt musikanlæg og andet udstyr til showet. Er altid frisk på at cykle hen over en bil, hvis I finder en...  Er der begrænsede adgangsforhold, kan de løseplatforme anvendes.

Varighed ca. 25 min.